Leveringsvoorwaarden

Bestellingen binnen Nederland

Wij leveren op basis van vertrouwen tot een bedrag van € 100,-. Dat betekent dat u niet vooruit hoeft te betalen. Is het bedrag van de bestelde boeken hoger dan € 100,- dan zenden wij u een pro forma factuur toe.Wij streven ernaar de bestellingen op de dag van ontvangst te verwerken, in ieder geval binnen Nederland. Uw bestelling (met bijgesloten rekening) wordt rechtstreeks naar u verzonden. Wij brengen binnen Nederland en België geen verzendkosten in rekening, uitgezonderd op de producten 'Levensboek', 'Ik mis je zo' en ‘Het Levensalbum’ (zie aldaar). U kunt uw transactie binnen 7 werkdagen, zonder opgave van redenen, herroepen. Uw bestelling dient in perfecte staat en voldoende gefrankeerd te worden geretourneerd.
Alle uitgaven van Uitgeverij DAMON kunt u ook via de boekhandel bestellen.

Bestellingen door docenten

Als docent kunt u gebruik maken van de service voor aanvraag van beoordelingsexemplaren. Wilt u als docent een schoolmethode beoordelen voor klassikaal gebruik, dan kunt u het leer- en werkboek met 50% korting bestellen. Van iedere schoolmethode kunt u één beoordelingsexemplaar aanvragen. Wilt u ook voor uw collega's beoordelingsexemplaren ontvangen dan verzoeken wij u ook de gegevens van deze collega aan ons te verstrekken. Dit door een email te sturen aan info@damon.nl.
Indien u het boek daadwerkelijk klassikaal invoert of voorschrijft als verplichte literatuur aan studenten, ontvangt u het aankoopbedrag retour. Daartoe dient u ons wel de actuele boekenlijst waarop betreffende titel vermeld staat te zenden. 
Docentenboeken (enkel bestemd voor docenten of docenten-in-opleiding) worden niet gratis of met korting geleverd en enkel naar het schooladres gezonden.
De uitgever behoudt zich het recht voor, aanvragen niet te honoreren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw aanvraag te bespreken. 

Bestellingen buiten Nederland

Aan Belgische privé-personen/instellingen zenden wij de bestelling via de Belgische post. Belgische boekhandels kunnen rechtstreeks bestellen bij het Centraal Boekhuis te Culemborg.
Privé-personen/instellingen ontvangen de bestelling met bijgesloten rekening. Er worden geen verzend- en administratiekosten berekend. Ook in Vlaanderen kunt u onze uitgaven via de boekhandel bestellen. 

Bij bestellingen binnen Europa worden verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen buiten Europa verwijzen wij u naar internetboekhandels.
Betalingen van de rekeningen binnen Nederland (ING bank) en België (Fortis bank) zijn geen probleem. Betalingen buiten Nederland en België dienen te geschieden zonder bankkosten ten laste van de uitgeverij.

Voordeel bij grotere aantallen van één titel

Handig om te weten! Bij bestellingen van grotere aantallen van één titel, kan Uitgeverij DAMON u aantrekkelijke kortingen geven.
Bij 10 - 29 exemplaren van een titel: 5% korting;
Bij 30 exemplaren en meer: 10% korting.
Deze korting geldt niet bij 'Het Levensboek', 'Het Levensalbum' en 'Ik mis je zo'.

Levering aan de boekhandel

Alle uitgaven zijn te bestellen bij het Centraal Boekhuis te Culemborg, tenzij op de CB-site anders vermeld staat.
Afhankelijk van de status van de boekhandel zoals die door de uitgeverij wordt toegekend, wordt de korting bepaald. Per 1 januari 2010 zullen voor boekhandels (en instellingen die boekhandelskorting ontvangen) die niet aangesloten zijn bij de vervoerscentrale verzendkosten worden berekend. Voor Nederland is dit € 1,95 per bestelling/pakket. Voor België is dit € 2,95 per bestelling/pakket. Voor bestellingen buiten Nederland en België worden de verzendkosten per bestelling/pakket berekend.

Prijzen/aanbiedingen

Alle aanbiedingen van Damon zijn vrijblijvend en Damon behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer het uiteindelijke product afwijkt van de informatie die in eerste instantie op de site en/of in de aanbieding/prijslijst is opgenomen. 

K.v.K. Eindhoven nr.: 17054584
BTW: NL 8115.06.150.B.01
ING bank: 80.49.052
IBAN: NL77 INGB 0008 0490 52
BIC: INGBNL2A
Voor België: Fortis bank Hamont rek.nr. 235.0403745.43

Bericht voor schoolboekhandels: restanten van schoolboeken dienen vóór 1 november geretourneerd te worden bij het Centraal Boekhuis.

Copyright © 2019 Damon Educatie
Webdesign & CMS by Downdijk