Leveringsvoorwaarden

Bestellingen binnen Nederland

Uw bestelling wordt rechtstreeks naar u verzonden. De digitale factuur ontvangt u via mail. Wij brengen binnen Nederland  geen verzendkosten in rekening,. U kunt uw transactie binnen 7 werkdagen, zonder opgave van redenen, herroepen. Uw bestelling dient in perfecte staat en voldoende gefrankeerd te worden geretourneerd.

Bestellingen door docenten

Als docent kunt u gebruik maken van de service voor aanvraag van beoordelingsexemplaren. Wilt u als docent een schoolmethode beoordelen voor klassikaal gebruik, dan kunt u het leer- en werkboek en leerwerkboek met 50% korting bestellen. Van iedere schoolmethode kunt u één beoordelingsexemplaar aanvragen. Wilt u ook voor uw collega's beoordelingsexemplaren ontvangen dan verzoeken wij u ook de gegevens van deze collega aan ons te verstrekken. Dit door een email te sturen aan info@damon-educatie.nl.
Indien u het boek daadwerkelijk klassikaal invoert of voorschrijft als verplichte literatuur aan studenten, ontvangt u het aankoopbedrag retour. Daartoe dient u ons wel de actuele boekenlijst waarop betreffende titel vermeld staat te zenden. 
Docentenboeken (enkel bestemd voor docenten of docenten-in-opleiding) worden niet gratis of met korting geleverd en enkel naar het schooladres gezonden.
De uitgever behoudt zich het recht voor, aanvragen niet te honoreren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw aanvraag te bespreken. 

Bestellingen buiten Nederland

Bij bestellingen buiten Nederland worden verzendkosten in rekening gebracht. Tot 2 kg: € 15,- en tot 5 kg: € 20,-. Boven 5 kg: € 30,-.
De factuur dient vooraf te worden voldaan. Na ontvangst van het bedrag vermeld op de factuur wordt het pakket verzonden.

Voordeel bij grotere aantallen van één titel

Handig om te weten! Bij bestellingen van grotere aantallen van één titel, kan Damon Educatie u aantrekkelijke kortingen geven.
Bij 10 - 29 exemplaren van een titel: 5% korting;
Bij 30 exemplaren en meer: 10% korting.

Prijzen/aanbiedingen

Alle aanbiedingen van Damon Educatie zijn vrijblijvend en Damon Educatie behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer het uiteindelijke product afwijkt van de informatie die in eerste instantie op de site en/of in de aanbieding/prijslijst is opgenomen. 

K.v.K. Eindhoven nr.: 17164242
BTW: NL 8115.06.150.B.01
IBAN: NL77 INGB 0008 0490 52
BIC: INGBNL2A

Bericht voor schoolboekhandels: restanten van schoolboeken dienen vóór 1 november geretourneerd te worden.