Bestellen & levering

Bestellingen door docenten

Als docent(e) kunt u gebruik maken van de service voor aanvraag van beoordelingsexemplaren. Wilt u als docent(e) een schoolmethode beoordelen voor klassikaal gebruik, dan kunt u het leer- en werkboek of leerwerkboek met 50% korting bestellen. Van iedere schoolmethode kunt u één beoordelingsexemplaar aanvragen. Wilt u ook voor uw collega's beoordelingsexemplaren ontvangen dan verzoeken wij u ook de gegevens van deze collega aan ons te verstrekken. Stuur daartoe een email aan info@damon-educatie.nl.
Indien u het boek daadwerkelijk klassikaal invoert of voorschrijft als verplichte literatuur aan studenten, ontvangt u het aankoopbedrag retour. Daartoe dient u ons wel de actuele boekenlijst waarop betreffende titel vermeld staat te zenden. Voor iedere docent(e) die een methode klassikaal gebruikt is één gebruikersexemplaar beschikbaar.
Docentenboeken (enkel bestemd voor docenten of docenten-in-opleiding) worden niet gratis of met korting geleverd en enkel naar het schooladres gezonden.
De uitgever behoudt zich het recht voor, aanvragen niet te honoreren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw aanvraag te bespreken. 

Bestellingen binnen Nederland

Wij streven ernaar de bestellingen op de dag van ontvangst te verwerken, in ieder geval binnen Nederland. Uw bestelling wordt rechtstreeks naar school/naar u verzonden.
De digitale factuur zenden wij u via mail toe.
Wij brengen binnen Nederland geen verzendkosten in rekening. U kunt uw transactie binnen 7 werkdagen, zonder opgave van redenen, herroepen. Uw bestelling dient in perfecte staat en voldoende gefrankeerd te worden geretourneerd.
De leerboeken, werkboeken en leerwerkboeken van Damon Educatie kunt u ook via de boekhandel bestellen.

Bestellingen buiten Nederland

Bij bestellingen buiten Nederland worden verzendkosten in rekening gebracht. Tot 2 kg: € 15,- en tot 5 kg: € 20,-. Boven 5 kg: € 30,-.
De factuur dient vooraf te worden voldaan. Na ontvangst van het bedrag vermeld op de factuur wordt het pakket verzonden.

K.v.K. Eindhoven nr.: 17164242
BTW nummer: NL 8115.06.150.B.01
IBAN: NL77 INGB 0008 0490 52
BIC: INGBNL2A